luni, 11 februarie 2013

Welcome to Pussy Land, Bienvenido a Pussy Land

Nu stiu cum ati trait pana acum fara sa stiti de Pussy Land. Nici o grija, sunt aici sa va salvez de la ignoranta eterna.
Asadar.
La noi pe balcon vin sa fumeze, de cand lumea si pamantul, mai toti handralaii din firma, prin rotatie. N-ar fi asta buba, dar cand firma noastra struneste doua mii trei sute de suflete de sclav..,a pardon, angajati, nici o rotatie de pe lume n-ar reusi sa impace toti handralaii corporatiei mama.

Astfel ca , de multe ori, ajungi sa n-ai loc sa-ti procesezi propriul oxigen de cei zece-cinspe vajnici ce se inghesuie politicos pe langa tine, mereu atenti si grijulii, sa nu cumva sa ti se stinga tigara, etc.

Cu timpul ne-am obisnuit, ba chiar ne-am dat seama ca sigur balconul nostru o fi avand o karma mai roz bonbon, ceva vibe-uri pozitive de le salta astora targeturile ca mieii in staul, asadar, bienvenidos a nuestro departamento, muchachos.

Revenind la obiectul discutiei (haha, aren't I funny?) , se angajeaza acum cateva luni un tip la noi in echipa, mare eveniment, avand in vedere ca la noi in departament 97% din populatie e feminina, si ne povesteste omul cum la sedinta de prezentare a firmei il intreaba baietii la ce departament urmeaza sa lucreze.
Baiatul raspunde ca "el departamento" si ceilalti noi aspiranti cad pe spate , cuprinsi de vadita invidie si remuscari ca n-aplicara si ei la el departamento :

 "- Oaaa, la Pussy Land? Suuuuper taaareee, frate!"

Si uite asa, ca-n filmele cu cai, rasari soarele de dincolo de munti, pasarelele incepura sa ciripeasca si noi pricepuram de unde valul migrator de handralai la noi pe balcon.
We are the Pussy Land!

Mda. In caz ca va intrebati, la noi se angajeaza mereu. Please do send your resume and we will make sure to meow you back.


P.S.: Cum ar fi sa facem o coregrafie pe cantoneta de mai jos, cum apare animalu' pe balcon, jap macarena!  :)))



 







2 comentarii: