marți, 20 noiembrie 2012

Eric

Prieteni, speram din tot sufletul sa nu mai fiu nevoita sa scriu vreodata un astfel de mesaj,insa situatia o impune. Doi fosti colegi de lucru si oameni tare dragi mie au devenit parinti zilele acestea, insa bebelusul lor are nevoie URGENTA de ajutor. Nu este vorba despre INCA un mesaj umanitar, este vorba de Eric si avem nevoie de ajutor.
Va rog din suflet, daca puteti, ajutati. Copiez mai jos mesajul lor:

"Mesajul de mai jos este atat de important incat trebuia postat aici. Va multumim din suflet pentru orice ajutor!

Eric s-a nascut pe 18 nov la 8.30 dimineata, a luat nota 9 si a fost dus la sectia de neonatologie pentru investigatii inainte sa fie adus la mama pentru primul contact prelungit si prima alaptare. Dupa ce au trecut mai multe minute decat ne asteptam si impreuna cu intrebarile pe care le puneam am aflat ca Eric este inca sub un cort de oxigen. Motivul: saturatia la nivelul picioarelor nu se facea corect. Dintr-un procent maxim de 100% Eric era pe la 87.

Dupa mai multe investigatii la clinica unde am nascut, dr. neonatolog a hotarat ca bebe ar trebui transferat la Budimex pentru analize mai amanuntite. Acolo, in urma unei ecografii, medicul pediatrul de garda ne-a dat un posibil diagnostic: transpozitie de vase mari. Practic sangele nu transporta destul oxigen in organism din cauza malformatiei congenitale. Apoi, a doua zi dimineata,...
doctorul cardiolog a confirmat diagnosticul initial, adaugand la acesta si aorta ingustata. Rezolvarea a venit tot din partea dansului: Eric trebuie operat de urgenta in Germania, Hanovra. Acolo este un doctor specializat pe malformatii congenitale la nou nascuti care il va primi pentru interventia chirurgicala.

Prin formularul E112, toata interventia, inclusiv cazarea noastra acolo va fi gratuita. Chiar si operatia are rata de succes buna, iar doctorul este foarte apreciat pe aceasta specializare.

Problema mare apare la transport. Trebuie un avion dotat cu aparatura necesara pentru a putea acomoda un astfel de pacient. In momentul de fata incercam sa facem rost de un asemenea avion, insa prima evaluare a costurilor de transport se situeaza pe la 14000 Euro. Cum, doctorul a spus ca interventia trebuie sa fie facuta in termen de 10 zile, suma este cu atat mai greu de obtinut. La asta mai putem adauga si un cost de 16 milioane pentru 5 fiole de Alprostadil, medicament ce mentine saturatia cu oxigen la un nivel satisfacator. Inca asteptam sa vedem cate fiole ne vor mai trebui.

Apelam acum la orice fel de ajutor, oricat de mic. Fiecare leu adunat pentru Eric il va ajuta sa fie mai aproape de medicul din Germania.

Am vrea sa multumim din suflet tuturor celor care ne vor ajuta chiar si cu un gand bun. Orice impuls, fie el material sau spiritual, ne va ajuta enorm.

Conturile unde pot fi virati banii sunt deschise la ING Bank Bucuresti.

Conturi IBAN:

Nume: Mladin Valentin

Cont RON: RO08INGB0000999901166222

Cont EURO: RO56INGB0000999901839702

Detalii cont euro:
SWIFT: INGBROBU

Adresa:
Ing bank n.v. amsterdam suc Bucuresti Bd.Iancu de Hunedoara nr.48 sect.1. Cod postal 011745

Pentru utizatorii PayPal, banii pot fi virati si in contul vmladin@yahoo.com

Multumim din inima!
Vali, Oana si nu in ultimul rand, Eric"


UPDATE:
" Un mic update din partea lui Vali, Oana si a micutului Eric: se pregatesc de plecare spre aeroport, de unde un avion militar ii va duce in cateva ore spre Hanovra, Germania; pentru operatia atat de necesara! Va multumesc tuturor pentru ajutorul oferit si pentru gandurile bune! "




 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu