joi, 5 august 2010

Ne scuzati ca va deranjam, da’ asa e la spectacol

Da, domle, asa e cand esti persoana publica. Te trag fanii de urechi ca nu le mai dai nimic cu care sa-si alimenteze dragostea de tine. Adica de mine ;;) Nah fie, hai sa va zic cum fu cu me deciding I’m not good for sales. I’m gonna feed the masses, pana nu-mi face Alexiuss cocu’ fuchsia :D

Naseaa…Cum sa va spun? Eu lucrez intr-o firma mareeeee care are o multime de parteneri mici , medii si maricei, care vand si fac chestii mishto pentru ea…pentru firma, adica. Mno. Si eu ma ocup de partenerii portughezi ai firmei. Care parteneri mai fac uneori si pe nebunii si incearca sa faca treburile cum le convine lor, nu cum le zice legea, adica io (muahahaa). Unu’ incerca sa ma fenteze platind mai putin pentru o treaba, pe motiv ca atunci cand auzi el de treaba aia era la reducere, la oferta cum s-ar spune. Acuma, buba e ca atunci cand semnara pentru treaba, nu mai era la reducere, dar omu plati cat vru’ muschiu lui, adica discounted value. Mwahaahaaa... Si ia-te blonda si convinge-l pe Jorge-Miguel-Pablito ca tre sa plateasca diferenta, ca asa e frumos si corect. Nu vru si pace. Si-amu io ce fac?
Eh…intamplarea face ca in timp ce io ma scremeam sa fac maciomenu sa plateasca ce-mi datora, se trezi ca vrea sa faca o smecherie cu noi, carevasazica o afacere. Si pentru treaba asta el trebuia sa devina partener la nivel enternational, sa-si adune puietii africani in organizatie. Chestie care in mod normal n-ar costa nimic, decat neste timp cat sa-si schimbe mnealui statutul…Buuuut…sweet little me s-a gandit sa-i explice situatiunea de asa natura incat…cum sa va spun…aaa…hm…l-am facut sa plateasca diferenta datorata spunandu-i ca e de fapt costul schimbarii lui la fata.
Which is a lie! Na!
Si m-am simtit vinovata! Si am fumat 3 tigari sudata, privind in gol si-n zare si am varsat si cafeaua pe mine de emotii. Concluzia e ca nu-s buna de vanzari, at all! Mor de mila omului ca l-am mintit. Hell! Eram aseara in statia de autobuz si ma holbam la un butic din ala cu adidasi de plastic, inscriptionati cu diverse steaguri, si am ochit in spatele unui adidas un afis pe care scria “adaos comercial 500%”. Mi-a picat falca! Deci clar n-am ce cauta in vanzari, pentru ca eu le-as plange discountul tuturor. Asa ca azi aplicai pentru a little something called internal job si va rog frumos si diafan sa aprindeti candelele si sa puneti o vorba buna pentru mine ;)

v-am pupexat

p.s.: cred ca mi-am pierdut inspiratia. Nu reusesc sa fiu funny deloc zilele astea. Help! :(

miercuri, 4 august 2010

Survey

Miss me? :D


p.s: stay tuned for the story of how I realised I'm never gonna work in Sales :D (juicyy)